Think Like a Zebra- Creativity workshop

Savvy People biedt een verrassend leuke methode voor creatief denken aan.

Think Like A Zebra® is een nieuwe, eenvoudige methode voor het verbeteren van creatief en innovatief denken.
De methode wordt met veel succes gebruikt in Israël, Japan, Engeland en de VS en sinds kort ook in Nederland.

IMG_2483

Wat kan je leren van de strategie van een dier?

De meeste mensen hebben circa 3 tot 5 strategieën om totcreatieve ideeën en invalshoeken te komen.
We zijn gewend om vanuit onze ‘box’, ons eigen referentiekader te denken. Dat gaat heel snel en juist omdat we een bepaald referentiekader hebben is het lastig om een vraagstuk vanuit een andere hoek op te lossen. Maar zoals Einstein al zei: “Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde soort denken dat tot het probleem heeft geleid.”
De onconventionele, grappige ‘Think Like A Zebra’ methode helpt u spelenderwijs binnen een uur aan zeer veel nieuwe creatieve denkstrategieën en ideeën.

Waarom is deze workshop een goede investering?
Veel mensen krijgen te horen dat het goed zou zijn wanneer ze meer ‘out-of-the-box’ zouden denken, om te zorgen voor oplossingen, vernieuwing en innovatie. Maar, onze gelimiteerde denkstrategieën voor creatief denken beperkt ons. Hoe zou het zijn om onze denkstrategieën te vertienvoudigen? Fantastisch toch?

Hoe doe je dat dan, out of the box leren denken?
Met Think Like A Zebra® krijg je via een originele denkwijze – Animal Coaches – en o.a. een spel praktische handvatten voor creatief denken. Je creëert zo zonder moeite meer nieuwe mogelijkheden, oplossingen of producten. Deze methode zorgt voor blijvend grotere creativiteit, dus voor meer inventieve oplossingen, vernieuwingen, productinnovatie! Het zorgt voor meer creativiteit in je werk en je dagelijks leven.

Wat maakt Think like a Zebra zo uniek?
De beeldende vormgeving van het creatieve denkproces door het gebruik van Animal Coaches en de Creativity Calculator™.

Interesse?
Deze workshop wordt bij 4 aanmeldingen gegeven. Maximaal 10 deelnemers. Kosten per persoon € 100 incl. btw voor particulieren en ZZP-ers. De workshops worden gehouden in IJburg (Amsterdam) of in Den Bosch.

In-Company:
De workshop kan ook in uw bedrijf worden verzorgd. Deze workshop is overigens ook een fantastisch tool voor teambuilding. Voor meer informatie, vragen of een offerte, stuur een mailtje of bel.

Meer informatie, vragen? Stuur een korte mail naar Savvy People: josee@savvypeople.nl of bel 0655727231.

Josée Bosman is door de auteurs van TLAZ® – Sari Barel & Bella Blaicher – getraind en heeft een coach & trainer licentie.