Health

Een gezonde geest in een gezond lichaam is de grootste wens van iedereen.

Trainingen en workshops
Savvy People biedt diverse trainingen en workshops aan om gezond te blijven en nog gezonder te worden. Deze – wetenschappelijk verantwoorde – trainingen en workshops zijn op het gebied van mindfulness, meditatie, beweging, voedingsleer, (positieve) psychologie en combinaties van deze onderwerpen.

Behandelingen en therapie
Savvy People biedt behandelingen aan om u individueel te begeleiden in uw wens om gezonder te leven en gezonder te zijn. In de wetenschap wordt inmiddels aangetoond dat vele klachten van ziekten te verminderen en te verhelpen zijn door de juiste interventies en voedingsmiddelen. Interventies als juist gedoseerde beweging, de juiste mindset creëren, ander voedsel gaan eten, speciale supplementen innemen (op natuurlijke voedingsmiddelen en kruiden gebaseerd). U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, oedeemtherapie, ‘kom uit je burn-out’-therapie, voedingsadvies en massagetherapie.

Wetenschap
Kijk op onze pagina wetenschap voor onze updates over wetenschappelijke inzichten die ten grondslag liggen aan onze behandelingswijze.