Essentiële oliën

Savvy People werkt met natuurlijke en veilige producten om gezondheid te bevorderen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt de positieve werking van veel kruiden op de gezondheid
van mens en dier. Veel kruiden worden al ingezet door reguliere medici, zoals Curucuma
(Geelwortel) dat ontstekingsremmend werkt.
how-fast-do-essential-oils-workEen ander bekend voorbeeld is Cannabis, dat wordt ingezet bij bestrijding en/of verlichting van epilepsie, MS en kanker.
Veel mensen zijn ook al van huis uit bekend met de heilzame werking van planten, zoals van bijvoorbeeld:

  • Tijm, wat historisch werd gebruikt voor verlichting van o.a. ademhalingsproblemen, keelontsteking, bronchitis,
  • Pepermunt, wat historisch werd gebruikt voor verlichting van o.a.  spijsverteringsproblemen en hoofdpijn,
  • Oregano, wat historisch werd gebruikt ter verlichting van atma, bronchitis, reuma.

De werking van de essentiële olie van deze kruiden is sterker dan de kruiden (in voeding of supplement). Dit komt onder andere omdat de olie zo gauw wordt opgenomen door het lichaam.

Wij werken met doTerra, vanwege de zeer hoge (therapeutische) kwaliteit en goede prijs/kwaliteit verhouding. En, doTerra werkt met lokale boeren in de gebieden waar het kruid van nature het beste groeit. Ze betalen een faire prijs aan de boeren. Zo helpen ze mensen in landen met een ontwikkelingsachterstand – zoals in Bulgarije, Ethiopië. Je kunt de doTerra producten bestellen via de link op deze website.

Mocht je vragen hebben over de werking van de essentiële olie of over een bestelling, stuur een mail naar josee@savvypeople.nl