Over Savvy People

Wat doet Savvy People?

Savvy People is een praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde,  coaching, training en workshops.

SavvyPeopleIk ga uit van een holistische visie: body, mind & energy (spirit) zijn één en onafscheidelijk. Gedachten hebben direct invloed op gevoel, emoties hebben weer invloed op gedachten, emoties hebben invloed op ons hormoonstelsel, hormonen hebben weer invloed op ons lichamelijk welbevinden. Wanneer iemand te lang en te hevige stress ervaart, heeft dit uiteindelijk gevolgen voor het lichaam en lichamelijk functioneren. Wanneer iemand sinds zijn jeugd een (onbewuste) overtuiging over zichzelf heeft – zoals: ik ben niet goed genoeg, straks val ik door de mand – leidt ook dit tot minimale veranderingen in de fysiologische en hormoonbalans. Die op de lange duur grote psychische en/of lichamelijke gevolgen hebben.  Het is net als een kleine steen in een rivier: de rivier kan wel doorstromen, maar de flow van het water en de waterhuishouding rondom de steen verandert wel door de steen. De steen blokkeert de gewenste flow van het water, van de stromende energie. Dit kan leiden tot ophopingen, die kunnen aangroeien tot verstoppingen. Sommige mensen zeggen letterlijk ‘ik zit vast (in mijn leven, in mijn werk)’. Kortom: de natuurlijke flow ontbreekt. En bij het terugvinden van je normale balans tussen body, mind & energy en het terugvinden je flow: daar help ik bij.

Op wie richt zich Savvy People?

Op Savvy People! Namelijk op de mensen die wat in hun mars hebben, die gedreven zijn om goed voor zichzelf en anderen te zorgen. Mensen die positief en pro-actief (het) verschil willen maken, die bewust (willen) zijn van zichzelf en hun invloed op anderen. Mensen die verantwoordelijk (willen) omgaan met hun invloed & kracht en macht. Mensen die verantwoordelijkheid (willen) nemen voor zichzelf en hun gezondheid. Het maakt niet uit in welke fase van je leven zit of in welke fase van bewustwording. Als je wilt helen, als je wilt leren, als je je wilt ontwikkelen in je bekende kwaliteiten, als je andere kwaliteiten in jezelf wilt ontdekken en ontwikkelen, ben je bij ons, Savvy People, aan het juiste adres!
images

Wat doet Savvy People:

Savvy People biedt diverse trainingen en workshops aan om gezond te blijven en nog gezonder te worden. Deze – wetenschappelijk verantwoorde – trainingen en workshops zijn op het gebied van mindfulness, meditatie, beweging, voedingsleer, (positieve) psychologie en combinaties van deze onderwerpen.

Savvy People biedt behandelingen aan om u individueel te begeleiden in uw wens om gezonder te leven en gezonder te zijn. In de wetenschap wordt inmiddels aangetoond dat vele klachten van ziekten te verminderen en te verhelpen zijn door de juiste interventies en voedingsmiddelen. Interventies als juist gedoseerde beweging, de juiste mindset creëren, ander voedsel gaan eten, speciale supplementen innemen (op natuurlijke voedingsmiddelen en kruiden gebaseerd). U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, oedeemtherapie, ‘kom uit je burn-out’-therapie, voedingsadvies en massagetherapie.

Kijk op onze pagina science voor onze updates over wetenschappelijke inzichten die ten grondslag liggen aan onze behandelingswijze.