Gebruiken van essentiële oliën

In deze workshop maak je kennis met essentiële oliën en hoe je die kan inzetten voor het bevorderen van de gezondheid van mens en dier. Je kunt essentiële olie inzetten voor het schoonmaken en verzorgen van je huid, haar en tanden. Ook kan je de oliën inzetten bij spijsverteringsproblemen, stress- en spanningsklachten. En er zijn nog veel meer mogelijkheden, teveel om hier te beschrijven. Daarom is het leuk en nuttig om een workshop te bezoeken!

doterra-wild-orangeOok krijg je tips voor het gebruik van essentiële oliën in en om het huis: waarom zou je chemische schoonmaakmiddelen en luchtverfrissers gebruiken, wanneer je hetzelfde of beter kan bereiken met behulp van de inzet van essentiële olie? Beter voor jou en je gezin en beter voor het milieu.

Twijfel je? Bezoek  – of organiseer- dan vooral een workshop essentiële oliën van Savvy People. Dan kan je, na het ontvangen van de informatie en het ruiken en voelen en proeven van de oliën, een geïnformeerd besluit nemen over de werking van essentiële oliën.

Wanneer je zelf een workshop organiseert, kan je in overleg met Savvy People besluiten waar je de nadruk op wil hebben in de workshop.